skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Ervaren hovenier

Hulp van R&S Sierbestrating

Wenst u de hulp van een vakkundige hovenier in te schakelen in Alphen aan de Rijn? Dan bent u aan het juiste adres bij R&S Sierbestrating. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van sierbestratingen, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Of dat u nu een particulier bent met gezellige kleine tuin of dat u als bedrijf of instelling parken en landgoederen wilt laten onderhouden, u kunt altijd terecht bij ons hoveniersbedrijf. Voor meer informatie over het werk van onze hovenier in Alphen aan den Rijn of het maken van een afspraak neemt u telefonisch of per mail contact met ons op.

Maak kennis met onze hovenier

R&S Sierbestrating is een ervaren hoveniersbedrijf dat ruim 25 jaar geleden begon met het leggen van sierbestrating. Na 15 jaar besloten wij ons ook te focussen op tuinaanleg– en verzorging. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere gespecialiseerde bedrijven in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Wij verzorgen het onderhoud en de aanleg van gemiddeld 150 tuinen per jaar. Wij nemen hierbij de zorg voor uw complete tuin op ons. Als totaalpartner op het gebied van tuinen zorgen wij voor het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud.

De aanleg van uw tuin door onze hovenier in Alphen aan den Rijn

Schakelt u ons in Alphen aan den Rijn in voor het realiseren van een nieuwe tuin? Dan nemen wij uw wensen als uitgangspunt bij het maken van het tuinontwerp. In een gesprek willen wij alles te weten komen over uw behoeftes en wensen. Vervolgens maken wij een tuinontwerp en leggen dit aan u voor. Wanneer u akkoord gaat, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de tuinaanleg. Met onze hulp kunt u straks genieten van uw droomtuin! Wilt u uw tuin in topconditie houden? Laat onze hovenier dan regelmatig langskomen voor onderhoud.

Onze voordelen

Schakel vandaag nog onze hovenier in voor het realiseren van een nieuwe tuin of het tuinonderhoud in Alphen aan de Rijn. U kunt onder andere het volgende van ons verwachten:

  • Een van de grotere gespecialiseerde bedrijven in regio Alphen aan den Rijn
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Heeft alles in eigen beheer
  • Bieden alle producten en werkzaamheden onder een dak
  • Maken gebruik van milieuvriendelijke producten

Wij vinden het milieu erg belangrijk en dat ziet u ook terug in onze manier van werken. Wij gebruiken niet alleen milieuvriendelijke producten, maar zorgen er ook voor dat het afval op milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact op

Kies in Alphen aan den Rijn voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin door de hovenier van R&S Sierbestrating. Voor meer informatie over onze aanpak of het maken van een afspraak belt u naar 06-23493534 of stuurt u een e-mail via info@renssierbestrating.nl. Onze hovenier komt dan zo snel mogelijk bij u langs in Alphen aan den Rijn om aan de slag te gaan.

Back To Top 06-23493534