skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op maat!

Bent u op zoek naar een ervaren tuinontwerper voor het maken van een tuinontwerp op basis van uw wensen? Dan bent u bij R&S Sierbestrating aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring bij het van een passend tuinontwerp. Zo hebben wij zowel kleine als grote tuinen ontworpen voor bedrijven en particulieren. Als geen ander weten wij uw wensen om te zetten in een gedegen ontwerp voor uw tuin.

Het maakt niet uit of u een nieuwe tuin wilt laten ontwerpen of uw huidige tuin graag wilt laten ombouwen. Wij helpen u bij de eerste opzet tot aan de aanleg van uw tuin. Door te beginnen met een oriënterend gesprek, kunnen wij uw wensen in kaart brengen, waarna een tuinontwerp en een beplantingsplan wordt gemaakt. U kunt er ook voor kiezen om de tuinaanleg en het tuinonderhoud aan ons over te laten. Zo vindt u bij ons alles onder één dak.

Het tuinontwerp bestaat uit een tekening op schaal die het plan voor uw nieuwe of vernieuwde tuin bevat. Een goed tuinontwerp zorgt ervoor dat de tuin snel en efficient kan worden aangelegd en het zorgt ervoor dat er achteraf geen vervelende verrassingen ontstaan. Kies daarom voor een tuinontwerp van onze ervaren tuinontwerpers en laat uw droomtuin ontwerpen door R&S Sierbestrating.

Werken met
R&S Sierbestrating

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Alles in eigen beheer
  • Alle producten en werkzaamheden onder 1 dak
  • Gebruik van milieuvriendelijke producten
  • één van de grotere gespecialiseerde bedrijven

Onze recente projecten

Onderstaande een aantal van onze recente project om u een idee te geven wat er mogelijk is. Neem contact met ons op voor meer info via info@renssierbestrating.nl of bel Rico op 06-23493534. Ook kunt u direct een afspraak maken met onze contactformulier.

Back To Top 06-23493534