skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Tuinaanleg

Tuinaanleg bij R&S Sierbestrating!

Voor de aanleg van uw tuin kunt u terecht bij R&S Sierbestrating. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in tuinaanleg en hebben al vele tuinen in de regio aangelegd. Zo hebben wij de tuinaanleg van nieuwe tuinen verzorgd, maar ook bestaande tuinen volledig nieuw aangelegd.

Elke tuin, klein of groot kan worden ontworpen met een uniek design. Dit kunnen wij voor u realiseren door te beginnen met een oriënterend gesprek. U kunt hierbij al uw ideeën met ons bespreken. Op basis van deze ideeën ontwerpen wij voor u een passend plan, waarna het beplantingsplan met uw beschreven wensen wordt gemaakt. Als laatste begint het aanleggen van uw droomtuin.

U kunt ervoor kiezen om uw tuin zelf aan te leggen, maar het uitbesteden van de tuinaanleg zorgt voor vele voordelen. Als u ervoor kiest om de tuinaanleg over te laten aan onze professionals, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij weten precies wat we moeten doen om uw droomtuin aan te leggen. Het maakt voor ons niet uit hoe groot of klein uw tuin is. Wij kunnen de tuinaanleg op een efficiënte manier verzorgen en een prachtige tuin aanleggen voor vrijwel ieder budget. Zo krijgt u ongetwijfeld de sfeervolle tuin die u wenst.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over tuinaanleg en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Werken met
R&S Sierbestrating

U kunt bij ons terecht voor tuinaanleg in de hele regio Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Den Haag, Hoofddorp, Leidschendam, Leiden, Nieuw-Vennep, Rotterdam, Vlaardingen en Voorburg. Bij ons profiteert u altijd van:

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Alles in eigen beheer
  • Alle producten en werkzaamheden onder 1 dak
  • Gebruik van milieuvriendelijke producten
  • één van de grotere gespecialiseerde bedrijven

Onze recente projecten

Onderstaande een aantal van onze recente project om u een idee te geven wat er mogelijk is. Neem contact met ons op voor meer info via info@renssierbestrating.nl of bel Rico op 06-23493534. Ook kunt u direct een afspraak maken met onze contactformulier.

Back To Top 06-23493534