skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Specialist in tuinaanleg

Hulp van een vakman in Vlaardingen

Hulp nodig met uw tuinaanleg in Vlaardingen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de experts van R&S Sierbestrating. Wij zijn uw specialist op het gebied van tuinaanleg in de regio Vlaardingen. Schakel onze hulp in en wij voorzien u van een tuin die helemaal aan uw wensen voldoet. Dat doen we niet alleen met groen en sierbestrating, maar u kunt bij ons ook terecht voor vijveraanleg en de bouw van tuinhuizen en een overkapping. Wilt u meer weten over onze service in Vlaardingen? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisatie: tuinaanleg

Hoewel we al ruim 25 jaar ervaring hebben met het leggen van sierbestrating, hebben we ons in de loop der jaren gespecialiseerd in alle aspecten wat betreft tuinaanleg. Jaarlijks verzorgen we de aanleg en het onderhoud van zo’n 150 tuinen in de omgeving van Vlaardingen. Dat zijn niet alleen tuinen van particulieren, maar we zijn ook bezig met grote projecten, zoals parken en landgoederen. Naast sierbestrating voeren wij ook specialistische tuinwerkzaamheden uit, zoals een vijveraanleg of de bouw van tuinhuizen en overkappingen.

Ook voor tuinhuizen en overkappingen

Een overkapping of tuinhuis is ideaal wanneer u een mooie tuin heeft, en daar het gehele jaar door van wilt genieten. Heeft u een overkapping, dan kunt u namelijk ook gewoon met slecht weer comfortabel buiten zitten. Bovendien bent u in de zomer beschermd tegen de felle zonnestralen omdat u een zitplekje in de schaduw heeft. Tuinhuizen zijn ook meer dan slechts een sfeervol element voor uw tuin. Wanneer u ruimtegebrek heef,t is het zeer handig om uw tuinhuis te gebruiken als opbergruimte, speelplek voor de kinderen of als werkplaats.

Tuinaanleg in Vlaardingen

Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij graag bij u in Vlaardingen langs. Wij zullen al uw wensen bespreken en ook uw tuin opmeten. Dit gebruiken we als de basis van ons tuinontwerp. Ook elementen zoals sierbestrating, vijveraanleg en de bouw van overkappingen en tuinhuizen komen hierbij aan bod. Keurt u alle plannen goed, dan gaan we aan de slag. Wij werken enkel met milieuvriendelijke producten van topkwaliteit die worden geleverd door betrouwbare leveranciers. Van het eindproduct heeft u dan ook nog jarenlang plezier.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten wat wij voor uw tuinaanleg in Vlaardingen kunnen betekenen? Of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Dat doet u eenvoudig door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen door te bellen naar 06-23493534 of een mail te sturen naar info@renssierbestrating.nl. R&S Sierbestrating zorgt voor een professionele en vakkundige tuinaanleg in Vlaardingen!

Back To Top 06-23493534