skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud bij R&S Sierbestrating!

Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin? Besteed het tuinonderhoud dan uit aan R&S Sierbestrating. Door onze vele jaren erving kunnen wij uw tuin op een slimme en efficiënte manier onderhouden. Met goed tuinonderhoud kunnen wij ervoor zorgen dat alle onderdelen van uw tuin het hele jaar door in goede staat blijven.

Iedere maand van het jaar kunt u bij ons terecht voor tuinonderhoud. Er is altijd wel wat te doen in een tuin. Wij maken graag goede afspraken, zodat u precies weet wat u op welk moment van ons kunt verwachten. Zo kunt u bij ons terecht voor eenmalig tuinonderhoud, maar u kunt ook contact met ons opnemen als u regelmatig uw tuin wilt laten onderhouden door onze onderhoudsspecialisten.

In principe kunnen wij iedere tuin onderhouden. Van snoeien tot verticuteren en van het bladvrij houden tot het bemesten van de grond, wij pakken alles aan. Om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw tuin kunt genieten, bieden wij u tuinonderhoud aan. U kunt ons bovendien inschakelen voor tuinontwerp en tuinaanleg. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie en advies of laat ons een vrijblijvende offerte voor tuinonderhoud opstellen.

Werken met
R&S Sierbestrating

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Alles in eigen beheer
  • Alle producten en werkzaamheden onder 1 dak
  • Gebruik van milieuvriendelijke producten
  • één van de grotere gespecialiseerde bedrijven

Onze recente projecten

Onderstaande een aantal van onze recente project om u een idee te geven wat er mogelijk is. Neem contact met ons op voor meer info via info@renssierbestrating.nl of bel Rico op 06-23493534. Ook kunt u direct een afspraak maken met onze contactformulier.

Back To Top 06-23493534