skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Referenties
werkspot.nl

Lees hieronder enkele reacties van onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer referenties of kijk bij onze beoordelingen van werkspot.nl.

Afgraven en bestraten tuin nieuwbouwhuis

Topwerk! Prima op tijd en klus snel en netjes geklaard. Echte vakmannen die ik zo weer in zou huren. We zijn heel blij met onze nieuwe tuin.

Communicatie en nakomen van afspraken vinden wij zeer belangrijk. Rico is een prima vent die altijd snel reageert. Ook tijdens de klus kon ik nog wat aanpassingen overleggen die meegenomen werden.

S.L. van Ingen

Tuin egaliseren & plaatsen rol kunstgrastapijt

De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Stipt op tijd aanwezig en alles in één ochtend gedaan.

Er is tijdens het eerste gesprek goed meegedacht en we hebben nuttig advies ontvangen. Ook op de dag van de werkzaamheden werd er goed overlegd hoe wij het exact wilden hebben.

Wij zijn ontzettend tevreden.

Edwin Korving

Tuin aanleggen / Bestaande tuin vervangen

Rico, Stefan en zn mannen hebben in 1.5 dag onze achtertuin leeggehaald en weer helemaal opgebouwd met waaltjes, borders, vlonder en kunstgras. Je kunt merken dat ze dit al een tijdje doen en ook op elkaar zijn ingewerkt. Aanpassingen ter plekke zijn mogelijk en ze denken met je mee. Ze mogen een keer terugkomen om de voortuin ook aan te pakken.

Mustapha Adhar

Bestrating: 40 m2

Vandaag 31 oktober 2019 stonden Rico en zijn mannen volgens afspraak rond 07:00 voor de deur. Straatwerk achtertuin moest worden opgehoogd. De mannen ( Rico, Stefan, Peter & Nathan ) kun je gerust een geolied team noemen. Prettige gasten die weten waar ze mee bezig zijn!

Stenen eruit, alles opgehoogd en afgetrild en vervolgens klinkers opnieuw gelegd ( klinkers omgekeerd waardoor terras na 15 jaar weer een “ nieuwe look “ kreeg ). Het zand werd voor het leggen diverse keren afgetrild, alles werd nauwkeurig uitgezet en gemeten.

Wortels, knip en zaagwerk werden meegenomen en opgeruimd. Toen alles klaar was werd het hele terras opnieuw afgetrild en ingeveegd met split. Erg blij met het resultaat en de manier van aanpak. Lang verhaal kort, een aanrader die ik met gerust hart aanbeveel.

Wij zijn erg blij met het resultaat!

Rick Brugman

Leveren en plaatsen van tuintegels, schutting en blokhut

Het team van Rico en Stefan heeft zeer goed werk geleverd. In het begin traject werd goed meegedacht en advies gegeven. De communicatie was vlot en duidelijk. Aangegeven was dat ze 4 maximaal 5 dagen nodig zouden hebben om de complete tuin leeg te halen en alles opnieuw op te bouwen en dat kwam precies uit. Het team werkt hard en is beleefd. Ook tijdens de klus werd er meegedacht en was het geen probleem toen we toch nog een paar kleine wijzigingen bedachten. De volgende klus gaat dan ook direct naar Hoveniersbedrijf Straat en Grondwerk R&S B.V.

Marcel van ’t Hof

Tuin aanleggen / Nieuwe tuin aanleggen

Wij zijn zeer blij met Rico en zijn mannen. Wij zochten met spoed een hovenier die een tuin kon aanleggen nadat de eerste hovenier het liet afweten. Na het eerste contact hadden we meteen een afspraak voor de week daarop en dan zou onze tuin in 1 dag gelegd worden.
Op de dag van de afspraak waren ze mooi op tijd en zijn meteen begonnen waarna ze er vrij snel achter kwamen dat we veel te weinig tegels hadden(miscalculatie van de eerste hovenier). Via hun persoonlijke levrancier toch nog tegels kunnen bemachtiging zodat de tuin in 1 dag klaar was.

Zijn heel blij dat ze goed meedachten met ons en niet moeilijk deden over de toch wel slechte voorbereiding vanuit onze kant.

Ziet er super strak uit en zijn trots op onze tuin.

Heel veel dank aan Rico en zijn crew!!

Anoniem

Back To Top 06-23493534