skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Specialist in tuinaanleg

Vakman inschakelen in Amsterdam

Wilt u uw tuinaanleg in Amsterdam laten regelen door een heuse specialist met jarenlange ervaring? Dan kiest u voor de expertise van R&S Sierbestrating. Wij zijn de ervaren vakman voor uw tuinaanleg en gaan graag in Amsterdam met de klus aan de slag. Lees meer over onze werkwijze, maar twijfel ook zeker niet om eens contact met ons op te nemen. Wij zorgen dan voor een vrijblijvende offerte voor uw tuinaanleg in Amsterdam.

Tuinaanleg door een specialist

Als u kiest voor tuinaanleg door een specialist, dan komt u in de regio Amsterdam al snel uit bij R&S Sierbestrating. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van sierbestrating en hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in alle aspecten van tuinaanleg. Nu verzorgen wij jaarlijks voor ruim 150 tuinen in de buurt van Amsterdam niet alleen de tuinaanleg, maar ook het onderhoud. Naast particuliere tuinen, hebben we het dan ook over grote projecten zoals parken en landgoederen. Zo regelen wij natuurlijk de sierbestrating, maar ook de vijveraanleg of de bouw van overkappingen en tuinhuizen.

Milieuvriendelijke werkwijze

Bij R&S Sierbestrating gaan wij altijd volledig milieuvriendelijk te werk. Wij houden niet alleen rekening met het gebruik van milieuvriendelijke materialen, maar zorgen bijvoorbeeld ook dat afval op een milieuvriendelijke manier afgevoerd wordt. Doordat wij uw tuinaanleg in Amsterdam volledig in eigen beheer uitvoeren, hebben wij altijd de gehele controle en kunnen wij precies aan uw wensen voldoen. Van het maken van een plan tot aan de eindoplevering, u laat alle werkzaamheden wat betreft de tuinaanleg onder één dak uitvoeren.

Ook voor overkappingen en tuinhuizen

Wanneer u een mooie tuin in Amsterdam heeft, dan wilt u daar natuurlijk ook het gehele jaar volop van genieten. Wij van R&S Sierbestrating snappen dat, en komen dan ook graag bij u langs voor het plaatsen van overkappingen of tuinhuizen. Hiermee kunt u niet alleen bij slecht weer ook comfortabel buiten zitten, maar heeft u ook in de zomer genoeg schaduw om te ontsnappen aan de felle zon. Bovendien kunt u met een tuinhuis creatieve oplossingen bedenken voor ruimtegebrek, zoals een extra opslagplaats, speelplek voor de kinderen, logeerruimte of een werkplek!

Uw tuinaanleg in Amsterdam

Voor uw tuinaanleg in Amsterdam klopt u dus aan bij R&S Sierbestrating, van vijveraanleg tot de bouw van een overkapping. Wij bespreken graag uw wensen, en komen bovendien langs om uw tuin in Amsterdam op te meten. Op basis hiervan maken we een ontwerp dat volledig voldoet aan uw wensen. De materialen die wij gebruiken voor uw tuinaanleg komen enkel van streng geselecteerde leveranciers van topkwaliteit tuinproducten. Natuurlijk zijn alle materialen milieuvriendelijk. Vervolgens gaan wij met uw tuin aan de slag en kunt u nog jarenlang genieten van het prachtige eindresultaat.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Vrijblijvend contact opnemen

Laat ook uw tuinaanleg regelen door onze experts! Sierbestrating, vijveraanleg, tuinhuizen en overkapping, voor ons is het geen probleem. Vraag een vrijblijvende offerte aan door contact op te nemen. Dat doet u eenvoudig hier op de site via het contactformulier. U kunt ook bellen naar 06-23493534 of een mail sturen naar info@renssierbestrating.nl. Maak van R&S Sierbestrating uw partner voor uw tuinaanleg in Amsterdam!

Back To Top 06-23493534