skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Specialist in tuinaanleg

Uw vakman in Alphen aan den Rijn

Heeft u in Alphen aan den Rijn hulp nodig met uw tuinaanleg? Dan bent u bij R&S Sierbestrating aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van tuinaanleg in de regio Alphen aan den Rijn. Wij verzorgen een tuin die volledig aan uw wensen voldoet. Tevens kunt u bij ons terecht voor sfeervolle elementen, zoals de bouw van een overkapping of tuinhuis, sierbestrating of een vijveraanleg. Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden voor uw tuin in Alphen aan den Rijn zijn? Neem dan contact met ons op.

De specialist op het gebied van tuinaanleg

Kiest u voor tuinaanleg in Alphen aan den Rijn door de experts van R&S Sierbestrating, dan maakt u een verstandige keuze. Wij hebben immers al 25 jaar ervaring met sierbestrating en hebben ons in de laatste jaren gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg. Wij verzorgen jaarlijks de tuinaanleg en/of het tuinonderhoud van zo’n 150 tuinen in de regio Alphen aan den Rijn. Dat zijn niet alleen tuinen voor particulieren, maar we werken ook aan grote projecten, zoals parken en landgoederen. Naast sierbestrating is het ook mogelijk om andere specialistische werkzaamheden in uw tuin door ons uit te laten voeren, zoals het bouwen van tuinhuizen en overkappingen of een vijveraanleg.

Tuinhuizen en overkappingen van R&S Sierbestrating

Wilt u een mooie nieuwe tuin aan laten leggen door R&S Sierbestrating? Dan wilt u daar natuurlijk zo veel mogelijk van genieten. Buiten zitten wordt pas echt fijn als u dit onder een mooie overkapping of in uw nieuwe tuinhuis doet. Hiermee is het buiten ook comfortabel zitten wanneer het weer niet zo mooi is, of als de zon te fel schijnt en u de schaduw op wilt zoeken.

Tuinaanleg in Alphen aan den Rijn

Wij komen graag bij u in Alphen aan den Rijn langs om uw tuinaanleg te bespreken. In dit gesprek komen al uw wensen aan bod. Ook meten we uw tuin op. Op basis hiervan maken we een tuinontwerp, waar ook factoren als sierbestrating, vijveraanleg en de bouw van tuinhuizen of overkappingen aan bod komen. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag. We werken enkel met milieuvriendelijke producten van topkwaliteit, geleverd door gecertificeerde leveranciers. Van het eindresultaat heeft u vervolgens nog jarenlang plezier.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact op

Wilt u de hulp van R&S Sierbestrating inschakelen voor uw tuinaanleg in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op! U kunt dan ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, maar u kunt ook bellen naar 06-23493534 of een mail sturen naar info@renssierbestrating.nl. Wij van R&S Sierbestrating helpen u graag verder met uw tuinaanleg in Alphen aan den Rijn.

Back To Top 06-23493534