skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Specialist in tuinaanleg

Uw vakman in Leiden

Wanneer u een vakman zoekt voor uw tuinaanleg in Leiden, komt u al snel bij R&S Sierbestrating uit. Dat is niet voor niets! Wij staan namelijk garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin en regelen bovendien ook extra’s, zoals de bouw van tuinhuizen of overkappingen, een vijveraanleg en natuurlijk sierbestrating. Wij gaan graag met uw tuin in Leiden aan de slag. Neem eenvoudig contact met ons op.

Specialistische tuinaanleg

Laat u uw tuinaanleg ook over aan ons als specialist? Dan bent u verstandig bezig! Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring en hebben ons in de laatste jaren gespecialiseerd in alle aspecten van tuinaanleg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vijveraanleg en het bouwen van overkappingen en tuinhuizen. We zijn jaarlijks verantwoordelijk voor de tuinaanleg en het onderhoud van zo’n 150 projecten in de regio Leiden. Dat zijn de tuinen van particulieren, maar ook grote projecten zoals parken en landgoederen.

Op een milieuvriendelijke manier aan het werk

Wij van R&S Sierbestrating zijn zeer trots op onze milieuvriendelijke werkwijze. Dit houdt in dat wij werken met milieubewuste materialen en ook dat we afval op een milieuvriendelijke manier afvoeren. Wij voeren uw tuinaanleg in Leiden volledig in eigen beheer uit. Dat betekent dat we de gehele controle hebben en hierdoor precies aan uw wensen voldoen. Van het maken van een plan tot de eindoplevering van uw tuin, wij regelen het allemaal voor u.

Overkappingen en tuinhuizen bouwen

Van deze prachtige tuin wilt u natuurlijk het gehele jaar genieten. Daarom kunt u bij ons terecht voor de bouw van tuinhuizen en overkappingen. Zo kunt u ook wanneer het slecht weer is comfortabel buiten zitten. Bovendien heeft u geen last meer van de felle zonnestralen in de zomer, want u heeft genoeg schaduw. Kiest u voor een tuinhuis, dan is uw ruimtegebrek verleden tijd. U kunt deze echter ook omtoveren tot bijvoorbeeld een speelplek voor de kinderen, logeerruimte of een werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De tuinaanleg in Leiden

Mogen wij ook bij u in Leiden aan de slag gaan met de tuinaanleg? We komen graag langs om uw wensen te bespreken en uw tuin op te meten. Op basis hiervan maken we een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet. Hierbij houden we eventueel ook rekening met sierbestrating, een vijveraanleg of de bouw van een overkapping of tuinhuis wanneer u dat zou willen. De materialen die we gebruiken komen van streng geselecteerde leveranciers en zijn topkwaliteit producten. Vervolgens gaan we aan de slag met uw tuin. Na afloop kunt u nog jarenlang genieten van het eindresultaat!

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Contact met R&S Sierbestrating

Kortom, laat u uw tuinaanleg in Leiden regelen door professionals? Dan kiest u voor R&S Sierbestrating. Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit doet u eenvoudig door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ook bellen naar 06-23493534 of een mail sturen naar info@renssierbestrating.nl. Maak van R&S Sierbestratibng uw partner voor uw tuinaanleg in Leiden!

Back To Top 06-23493534