skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Ervaren hovenier

Hulp van een hoveniersbedrijf

Kunt u in Leiden de hulp gebruiken van een ervaren hovenier? Dan neemt u natuurlijk contact op met de specialisten van R&S Sierbestrating! Wij toveren uw tuin om tot een prachtige oase van rust, geheel in uw eigen stijl. Dit hoeft nog niet te betekenen dat we aan de slag gaan met een compleet nieuw tuinontwerp (wat onze hovenier overigens met veel plezier voor u zal doen), maar het kan ook al door middel van periodiek tuinonderhoud. Voor meer informatie over onze werkzaamheden in Leiden neemt u eenvoudig contact met ons op.

Nieuw tuinontwerp of enkel tuinonderhoud

Zoals gezegd kunt u bij ons zowel terecht voor een volledig nieuw tuinontwerp en om deze aan te laten leggen, evenals voor periodiek tuinonderhoud. We hebben al ruim 25 jaar ervaring met het leggen van sierbestrating en hebben ons in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld als hoveniersbedrijf. Nu kunnen wij uw volledige tuin tot in de puntjes verzorgen. Dit doen we jaarlijks als bij zo’n 150 tuinen in de regio Leiden.

Milieuvriendelijk aan het werk

Bij R&S Sierbestrating vinden we het niet alleen belangrijk om mooi, vakkundig werk te leveren, maar ook dat dit op een milieuvriendelijke manier gebeurt. Vandaar dat we altijd gebruik maken van duurzame producten en het afval op een milieuvriendelijke manier afvoeren. Wij hebben het werk altijd volledig in eigen beheer, wat betekent dat we de volledige controle over de werkzaamheden hebben. Van het maken van een tuinontwerp, het rijp maken van de grond, de aanleg, tot het tuinonderhoud, het gebeurt allemaal onder één dak. In Leiden heeft u dus altijd te maken met een vast aanspreekpunt. Tijdens het gehele proces houden wij rekening met uw specifieke wensen.

Hovenier in Leiden

Neemt u contact met ons op, dan zullen we eerst samen al uw wensen bespreken. Wilt u alleen het tuinonderhoud door onze hovenier laten regelen, of wilt u een volledig nieuwe tuin aan laten leggen? Als dit laatste het geval is, dan zullen we bij u in Leiden langskomen en uw tuin opmeten. Dit, in combinatie met uw wensen, vormt de basis voor het tuinontwerp. Na goedkeuring van u gaan we aan de slag, en gebruiken we enkel topkwaliteit materialen van geselecteerde leveranciers. Van het eindresultaat kunt u ten slotte nog jarenlang genieten!

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact met ons op

Schakelt u ook de hovenier van R&S Sierbestrating in voor uw tuin in Leiden? Dat kan door eenvoudig contact met ons op te nemen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06-23493534 of stuur een mail naar info@renssierbestrating.nl. Voor u het weet gaat de hovenier bij u in Leiden aan de slag!

Back To Top 06-23493534