skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Specialist in tuinaanleg

De vakman in Rotterdam

Heeft u een woning in Rotterdam en bent u op zoek naar een specialist voor de tuinaanleg? Dan bent u bij R&S Sierbestrating aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring op het gebied van tuinaanleg en gaan graag bij u in Rotterdam aan de slag. Wij vertellen u graag meer over ons proces, maar twijfel ook zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Specialist in tuinaanleg

Als experts hebben wij van R&S Sierbestrating ruim 25 jaar ervaring met het aanleggen van sierbestrating, en hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in tuinaanleg. Wij verzorgen tegenwoordig gemiddeld 150 tuinen per jaar in de regio Rotterdam. Denk hierbij niet alleen aan kleine particulieren tuinen, maar ook parken en landgoederen. Wij gaan onder andere aan de slag met een vijveraanleg, de bouw van overkappingen en tuinhuizen en natuurlijk sierbestrating.

Milieuvriendelijke tuinaanleg

Bij R&S Sierbestrating maken we altijd gebruik van milieuvriendelijke bouwmethodes. Bovendien zorgen we er ook voor dat het afval op een milieuvriendelijke manier afgevoerd wordt. Uw tuinaanleg in Rotterdam voeren we altijd volledig uit in eigen beheer, van het maken van een plan tot de eindoplevering. Alle werkzaamheden worden dus onder één dak uitgevoerd en we hebben altijd de controle in eigen hand.

Plaatsen van overkappingen en tuinhuizen

Wilt u het gehele jaar volop genieten van uw mooie tuin in Rotterdam? Bij R&S Sierbestrating bouwen wij ook overkappingen en tuinhuizen. Zo kunt u dus ook wanneer het regent lekker comfortabel buiten zitten, of juist in de zomerhitte genieten van een zitplek in de schaduw. Tuinhuizen zijn bovendien ideaal om te gebruiken als extra opslagplek, logeerplaats of werkplek. Kortom, met een overkapping of tuinhuis haalt u nog meer uit uw tuin.

Uw tuin in Rotterdam

Hét adres waar u terecht komt voor een volledige tuinaanleg in Rotterdam, van het maken van een overkapping tot de vijveraanleg, is bij R&S Sierbestrating. Wij komen graag bij u in Rotterdam langs om uw wensen te bespreken. Wij zullen uw tuin opmeten en een ontwerp maken van uw nieuwe tuin. De materialen die wij voor de tuinaanleg gebruiken komen alleen van streng geselecteerde leveranciers met hoogwaardige tuinproducten, en zijn natuurlijk allemaal milieuvriendelijk. Alle producten die u wenst zijn bij ons snel leverbaar. Vervolgens gaan we in uw tuin aan de slag, en leveren wij een prachtig eindresultaat waar u nog jarenlang van zult genieten.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, of ook uw tuinaanleg in Rotterdam door R&S Sierbestrating laten regelen, inclusief vijveraanleg, bouw van een overkapping of tuinhuis en natuurlijk de sierbestrating? Twijfel dan niet om contact op te nemen en een vrijblijvende offerte op te vragen. Dat doet u eenvoudig door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-23493534 of een mail sturen naar info@renssierbestrating.nl. Wij van R&S Sierbestrating zijn uw partner voor uw tuinaanleg in Rotterdam.

Back To Top 06-23493534