skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Specialist in tuinaanleg

Vakmannen in Leidschendam

Uw tuinaanleg in Leidschendam? Die laat u toch ook regelen door ons, de experts van R&S Sierbestrating? Wij staan niet voor niets bekend als de experts op het gebied van tuinaanleg in de omgeving van Leidschendam. Wij verzorgen een vakkundige aanleg van een tuin die aan al uw wensen voldoet. Bij ons kunt u bovendien terecht voor extra’s als vijveraanleg, de bouw van overkappingen en tuinhuizen en natuurlijk sierbestrating. Wilt u meer weten over wat wij voor uw tuin in Leidschendam kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Specialisten op het gebied van tuinaanleg

Ruim 25 jaar geleden zijn we begonnen met het leggen van sierbestrating. De laatste jaren hebben wij van R&S Sierbestrating ons echter gespecialiseerd in alle aspecten van tuinaanleg. Denk hierbij ook aan sierbestrating, maar tevens aan vijveraanleg en het bouwen van tuinhuizen en overkappingen. In de regio Leidschendam werken we jaarlijks aan zo’n 150 projecten. Het gaat dan om tuinaanleg, maar ook het periodieke onderhoud. Naast tuinen voor particulieren werken we tevens aan grote projecten zoals parken en landgoederen.

Wij gaan milieuvriendelijk te werk

Bij R&S Sierbestrating gaan we altijd milieuvriendelijk te werk. Dat betekent dat wij enkel gebruik zullen maken van duurzame materialen. Bovendien voeren we afval op een milieuvriendelijke manier af. Omdat wij de tuinaanleg in Leidschendam altijd in eigen beheer uit zullen voeren, worden alle werkzaamheden via een centrale bron geregeld. Zo kan de volledige tuinaanleg afgestemd worden op uw wensen.

Overkappingen en tuinhuizen

U wilt natuurlijk het gehele jaar door van uw mooie nieuwe tuin in Leidschendam genieten. Kies daarom ook om een van onze mooie afkappingen of tuinhuizen te laten bouwen. Zo kunt u bij slecht weer buiten zitten, maar heeft u ook in zomer het voordeel van schaduw die u beschermt tegen de felle zonnestralen. Een tuinhuis is daarbij ook zeer voordelig wanneer u last heeft van ruimtegebrek. U heeft een nieuwe opslagplaats die bovendien veel sfeer toevoegt aan uw tuin. U kunt het tuinhuis tevens omtoveren tot speelplek voor uw kinderen, logeerruimte of werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tuinaanleg in Leidschendam

Wanneer mogen we bij u in Leidschendam aan de slag gaan? Wij komen graag bij u thuis langs om uw wensen te bespreken en uw tuin op te meten. Op basis hiervan maken we een ontwerp. Hierbij houden we, wanneer u dit wenst, rekening met het bouwen van een tuinhuis of overkapping, het leggen van sierbestrating, of een vijveraanleg. Onze materialen bestellen we bij een gecertificeerde leverancier die topproducten heeft. Van het eindproduct zult u dan ook nog jaren genieten!

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Eenvoudig contact opnemen

Laat de tuinaanleg in Leidschendam regelen door professionals! Neem eenvoudig contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, maar u kunt ook bellen naar 06-23493534 of een mail sturen naar info@renssierbestrating.nl. Bij R&S Sierbestrating gaan we graag met uw tuinaanleg in Leidschendam aan de slag!

Back To Top 06-23493534