skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Specialist in tuinaanleg

Vakkundige tuinaanleg in Den Haag

Uw tuinaanleg in Den Haag wilt u natuurlijk overlaten aan een ervaren vakman. Dan bent u bij de specialisten van R&S Sierbestrating aan het juiste adres! Wij zijn dé aangewezen experts om uw tuinaanleg te realiseren. We gaan graag bij u in Den Haag aan de slag. Wij vertellen u hieronder meer over onze werkwijze, maar twijfel ook zeker niet om eens contact met ons op te nemen. We stellen dan een vrijblijvende offerte voor u op.

Laat uw tuinaanleg over aan een specialist

Kiest u ervoor om uw tuinaanleg aan een specialist over te laten? Dan komt u in de regio Den Haag al snel uit bij R&S Sierbestrating. En dat is natuurlijk niet voor niets. Al meer dan 25 jaar zijn we dé expert op het gebied van sierbestrating. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in alle aspecten rondom tuinaanleg. Wij verzorgen nu jaarlijks voor zo’n 150 tuinen in de buurt van Den Haag niet alleen de tuinaanleg, maar ook het onderhoud. Dan hebben we het over zowel particuliere tuinen, maar ook over grote projecten zoals parken en landgoederen. U kunt bij ons natuurlijk terecht voor sierbestrating, maar wij regelen ook een vakkundige vijveraanleg en de bouw van overkappingen en tuinhuizen.

Kies voor onze overkappingen of tuinhuizen

Van een mooie tuin wilt u in Den Haag natuurlijk het hele jaar door genieten. Vandaar dat u ons ook in kunt schakelen voor het bouwen van overkappingen en tuinhuizen. Dat betekent naast het feit dat u ook met slecht weer zoals regen comfortabel buiten kunt zitten ook dat u in de zomer, wanneer de zon erg fel is, in de schaduw van uw tuin kunt genieten. Met een tuinhuis heeft u weer een ideale oplossing voor ruimtegebruik. Gebruik het tuinhuis als extra opbergplek, als speelplek voor de kinderen, als logeerruimte of een werkplek. Schakelt u ons van R&S Sierbestrating in voor uw tuinaanleg in Den Haag? Laat dan ook meteen een overkapping of tuinhuis bouwen!

Tuinaanleg volledig naar wens

Bij R&S Sierbestrating kunt u dus terecht voor alle aspecten rondom uw tuinaanleg in Den Haag, van de bouw van overkappingen en tuinhuizen tot de vijveraanleg. We komen graag bij u in Den Haag langs om uw wensen te bespreken en uw tuin op te meten. Op basis hiervan kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen. Wij maken een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet, en schakelen vervolgens alleen de beste leveranciers in met topkwaliteit producten. Deze zijn natuurlijk volledig milieuvriendelijk. Vervolgens gaan we in uw tuin aan de slag en leveren we een prachtig eindresultaat. Hier kunt u vervolgens nog jarenlang van genieten.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact met ons op

Kies er ook voor om uw tuinaanleg in Den Haag over te laten aan onze specialisten! Ook voor vijveraanleg, tuinhuizen, overkappingen en natuurlijk sierbestrating neemt u eenvoudig contact op. Wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Vul simpelweg hier op de site het contactformulier in en wij doen de rest! U kunt natuurlijk ook bellen naar 06-23493534 of een mail sturen naar info@renssierbestrating.nl. Wij van R&S Sierbestrating komen graag bij u langs en regelen uw tuinaanleg in Den Haag!

Back To Top 06-23493534