skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Specialist in tuinaanleg

De vakman in Hoofddorp

Een tuinaanleg in Hoofddorp? Dat laat u regelen door de specialisten van R&S Sierbestrating. Wij staan niet voor niets bekend als dé expert op het gebied van tuinaanleg en onderhoud in Hoofddorp en omgeving. Wij verzorgen een vakkundige aanleg van uw tuin die volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien regelen wij ook nog extra’s, zoals de bouw van tuinhuizen en overkappingen, vijveraanleg en natuurlijk sierbestrating. Wilt u ons met uw tuin in Hoofddorp aan de slag laten gaan? Neem dan contact met ons op!

Uw specialist in tuinaanleg

Als u uw tuinaanleg overlaat aan een specialist als R&S Sierbestrating, bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Wij hebben namelijk al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van sierbestrating en hebben ons in de laatste jaren gespecialiseerd in alle werkzaamheden rondom tuinaanleg. Denk bijvoorbeeld aan vijveraanleg of het bouwen van tuinhuizen en overkappingen. In de buurt van Hoofddorp zijn wij jaarlijks verantwoordelijk voor zo’n 150 projecten. Dan gaat het naast tuinaanleg ook om onderhoud aan verschillende tuinen. Dit kunnen tuinen zijn van particulieren, maar we werken ook aan grote projecten zoals parken en landgoederen.

Milieuvriendelijk te werk gaan

Bij R&S Sierbestrating gaan wij altijd milieubewust te werk. We gebruiken duurzame materialen en voeren afval op een milieuvriendelijke manier af. Omdat wij uw tuinaanleg in Hoofddorp volledig in eigen beheer uitvoeren, betekent dit dat we alles gewoon onder een dak geregeld wordt. Tijdens het gehele proces wordt er rekening gehouden met uw wensen.

Tuinhuizen en overkappingen

Laat u een mooie tuin door ons aanleggen in Hoofddorp, dan wilt u daar natuurlijk het gehele jaar van genieten. Kies er daarom voor om ook een overkapping of tuinhuis te laten bouwen. Zo kunt u ook bij slecht weer buiten zitten. Ook in de zomer heeft u geen last van de felle zonnestralen, maar geniet u gewoon van de schaduw van uw overkapping. Een tuinhuis is weer ideaal wanneer u ruimtegebrek heeft in huis. Het wordt dan ook veel gebruikt als opslagplek. Ook kunt u een tuinhuis omtoveren tot speelplek voor uw kinderen, logeerruimte of werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tuinaanleg in Hoofddorp

Wanneer kunnen we bij u in Hoofddorp beginnen met de tuinaanleg? We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uw tuin op te meten. Dit gebruiken we als de basis voor een tuinontwerp. Hierbij houden we, mocht u dat willen, rekening met een overkapping of tuinhuis, sierbestrating of met de vijveraanleg. De materialen die we gebruiken komen van een streng geselecteerde leverancier van topkwaliteit producten. Zijn we klaar met de werkzaamheden aan uw tuin, dan kunt u er nog jarenlang van genieten!

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact met ons op

Laat u uw tuinaanleg in Hoofddorp regelen door professionals? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-23493534 of een mail te sturen naar info@renssierbestrating.nl. Wij van R&S Sierbestrating gaan graag aan de slag met de tuinaanleg in Hoofddorp.

Back To Top 06-23493534