skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Specialist in tuinaanleg

Vakman nodig in Voorburg?

Kunt u in Voorburg de hulp van een vakman gebruiken voor uw tuinaanleg? Neem dan contact op met R&S Sierbestrating. Het is niet voor niets dat wij bekend staan als de specialist op het gebied van tuinaanleg in Voorburg. Bij ons kunt u terecht voor het aanleggen van een tuin die volledig aan uw wensen voldoet. Ook regelen wij extra’s in uw tuin. Denk hierbij aan de vijveraanleg, de bouw van overkappingen en tuinhuizen en natuurlijk sierbestrating. Wilt u meer weten over wat wij in Voorburg voor u mogelijk maken? Neem dan contact met ons op.

Specialisten in tuinaanleg

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het leggen van sierbestrating. Een aantal jaren geleden hebben we ons echter gespecialiseerd in alle aspecten van tuinaanleg. Naast sierbestrating kunt u bij ons nu bijvoorbeeld ook terecht voor het design van uw tuin, vijveraanleg en het bouwen van tuinhuizen en overkappingen. In de regio Voorburg nemen we jaarlijks zo’n 150 tuinen onder handen. Dan hebben we het niet enkel over tuinaanleg, maar ook het onderhouden van tuinen. Behalve aan tuinen van particulieren, werken wij onder andere ook aan grote projecten, zoals parken en landgoederen.

Ook voor tuinhuizen en overkappingen

Van zo’n mooie tuin als die van R&S Sierbestrating wilt u natuurlijk het gehele jaar volop genieten. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Vandaar dat wij ook overkappingen en tuinhuizen bouwen. Wanneer het weer slecht is, zit u dan alsnog comfortabel buiten. Ook in de zomer, als de zon te fel is, kunt u lekker genieten in de schaduw. Heeft u last van ruimtegebrek? Dan kiest u voor een tuinhuis. Dit is namelijk niet alleen erg sfeervol in uw tuin maar zorgt tevens voor extra bergruimte.

Tuinaanleg in Voorburg

Wat mogen we voor u in Voorburg betekenen? Wij komen graag eens langs om de tuinaanleg te bespreken. Ook zullen we uw tuin volledig opmeten. Op basis hiervan maken we een ontwerp. Wanneer u dit wenst houden we ook met extra’s als sierbestrating of een vijveraanleg rekening tijdens het maken van dit ontwerp. Wanneer we aan de slag gaan maken we gebruik van milieuvriendelijke materialen van topkwaliteit, die wij verkrijgen via een van onze gecertificeerde leveranciers. Van het eindproduct zult u uiteindelijk nog jarenlang genieten!

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Contact met ons opnemen

Laat uw tuinaanleg in Voorburg regelen door professionals! Neem eenvoudig contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 06-23493534 of door een mail sturen naar info@renssierbestrating.nl. Wij van R&S Sierbestrating zijn uw partner op het gebied van tuinaanleg in Voorburg!

Back To Top 06-23493534