skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Specialist in tuinaanleg

Tuinspecialist in Nieuw-Vennep

Bent u op zoek naar een specialist voor een tuinaanleg in Nieuw-Vennep? Die vindt u bij R&S Sierbestrating! Wij zijn de vakmannen voor een tuinaanleg geheel naar wens. Wij gaan snel bij u in Nieuw-Vennep aan de slag met het maken van uw droomtuin, van het ontwerp tot het onderhoud. Twijfel niet om contact op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tuinaanleg volledig naar wens

Het overlaten van uw tuinaanleg aan ons als specialist is een verstandige keuze. Wij hebben namelijk al 25 jaar ervaring met sierbestrating en hebben ons in de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van tuinaanleg. Tegenwoordig verzorgen wij jaarlijks de tuinaanleg en/of het onderhoud van zo’n 150 tuinen in de regio Nieuw-Vennep. Dan hebben we het niet alleen over de tuinen van particulieren, maar ook over grote projecten zoals parken en landgoederen. Naast de sierbestrating kunnen wij ook andere specialistische werkzaamheden uitvoeren, zoals het bouwen van overkappingen en tuinhuizen of een vijveraanleg.

Wij bouwen overkappingen en tuinhuizen

Van een mooie tuin wilt u in Nieuw-Vennep natuurlijk het gehele jaar genieten. Dat snappen wij van R&S Sierbestrating als geen ander. Vandaar dat wij ons ook gericht hebben op de bouw van tuinhuizen en overkappingen. Bij slecht weer kunt u zo comfortabel buiten zitten en in de hoogzomer kunt u in de schaduw ontsnappen aan de felle zonnestralen. Ideaal dus! Ook een tuinhuis is zeer gewild, vooral wanneer u last heeft van ruimtegebrek in huis. Tuinhuizen worden regelmatig gebruikt als extra opbergruimte, maar zijn ook ideaal als speelplek voor kinderen, logeerplaats of zelfs een werkplek.

Uw tuinaanleg in Nieuw-Vennep

Wij komen graag bij u in Nieuw-Vennep langs voor het verzorgen van uw tuinaanleg. We zullen eerst uw wensen bespreken en de tuin opmeten. Op basis daarvan maken we een ontwerp waarmee we, na uw goedkeuring natuurlijk, aan de slag gaan. Wij werken enkel met de beste leveranciers en hun topkwaliteit producten. Deze zijn ook altijd geheel milieuvriendelijk. Wij gaan vervolgens met uw tuin aan de slag en leveren een prachtig eindresultaat waar u ongetwijfeld nog jarenlang van zult genieten.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u ons ook inschakelen voor de tuinaanleg in Nieuw-Vennep? Neem dan contact met ons op! Ook voor vijveraanleg, het bouwen van tuinhuizen of overkappingen en natuurlijk het leggen van sierbestrating zijn wij uw partner. Vul het contactformulier hier op de site in, bel 06-23493534 of stuur een mail naar info@renssierbestrating.nl. Wij van R&S Sierbestrating verzorgen uw tuinaanleg in Nieuw-Vennep volledig!

Back To Top 06-23493534