skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Ervaren hovenier

Hulp van een hoveniersbedrijf

Heeft u in de buurt van Amsterdam de hulp nodig van een ervaren hovenier? Dan kunt u terecht bij R&S Sierbestrating! Met onze jarenlange ervaring, zijn wij de aangewezen personen om in uw tuin aan de slag te gaan. U kunt ons hoveniersbedrijf voor een groot aantal werkzaamheden inschakelen. Zo kunt u een geheel nieuwe tuin aan laten leggen, inclusief tuinontwerp, of ons enkel inschakelen voor het periodieke tuinonderhoud. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin in Amsterdam? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Uw partner van tuinontwerp tot tuinonderhoud

Wij zijn al ruim 25 jaar actief met het leggen van sierbestrating, en hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld als hovenier met ervaring in alle aspecten rondom het aanleggen en onderhouden van tuinen. We werken volledig in eigen beheer. Dit betekent dat u onder andere het tuinontwerp, rijp maken van de grond, de tuinaanleg en het tuinonderhoud gewoon bij ons onder één dak kunt laten regelen. Wanneer u specifieke wensen heeft, wordt daar tijdens het gehele proces rekening mee gehouden.

Onze milieuvriendelijke werkwijze

Als u R&S Sierbestrating als hovenier in Amsterdam inschakelt, kunt u niet alleen rekenen op waar vakwerk, maar ook op onze zeer milieuvriendelijke werkwijze. We gebruiken enkel duurzame producten en zorgen ervoor dat al het afval op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt. We passen deze milieubewuste werkwijze niet alleen toe bij kleine projecten, zoals het tuinonderhoud bij particulieren, maar ook bij grote werkzaamheden zoals het aanleggen of onderhouden van parken en landgoederen. Wij zijn als hovenier dan ook verantwoordelijk voor zo’n 150 tuinen in de regio Amsterdam.

Uw hovenier in Amsterdam

Wanneer u ons in Amsterdam als hovenier inschakelt, gaan we eerst in gesprek over uw wensen. Wilt u een volledig nieuwe tuin door ons laten maken, inclusief het tuinontwerp, of schakelt u ons hoveniersbedrijf enkel in voor het periodieke tuinonderhoud? Natuurlijk is het ook mogelijk om onze werkzaamheden te combineren en eerst een tuin te laten leggen en deze vervolgens door ons te laten onderhouden. Wij gaan graag samen met u aan de slag om de tuin van uw dromen werkelijkheid te maken.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Contact met ons opnemen

Zoekt u in Amsterdam een ervaren hovenier die vakkundig te werk gaat? Dan bent u bij R&S Sierbestrating dus aan het juiste adres. U kunt contact met ons opnemen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte. Dit doet u eenvoudig door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 06-23493534 of een mail sturen naar info@renssierbestrating.nl. Voor u het weet gaat een professionele hovenier van R&S Sierbestrating bij u in Amsterdam aan de slag!

Back To Top 06-23493534