skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Ervaren hovenier

Een hoveniersbedrijf inschakelen

Wanneer u in de regio Den Haag een hovenier nodig heeft, wilt u natuurlijk een betrouwbare vakman inschakelen. Deze vakman vindt u bij R&S Sierbestrating! Wij gaan graag bij u in Den Haag aan de slag met het maken van de tuin waar u altijd van gedroomd heeft. U kunt ons inschakelen voor het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, inclusief tuinontwerp dat met al uw wensen rekening houdt. Maar u kunt ons hoveniersbedrijf ook voor periodiek tuinonderhoud inzetten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Den Haag? Neem dan contact met ons op!

Specialist van tuinontwerp tot tuinonderhoud

Ruim 25 jaar geleden zijn wij begonnen met het leggen van sierbestrating. In de loop der jaren hebben we ons echter ontwikkeld als ervaren hovenier die alle aspecten rondom het aanleggen en onderhouden van tuinen op zich neemt. We werken volledig in eigen beheer. Dit betekent dat onder andere het tuinontwerp, rijp maken van de grond, de tuinaanleg en het tuinonderhoud gewoon bij ons onder één dak geregeld wordt. Heeft u specifieke wensen? Wij houden daar tijdens het gehele proces rekening mee.

Milieuvriendelijk hoveniersbedrijf

Bij R&S Sierbestrating kenmerken wij ons niet alleen door de excellente resultaten die wij als hovenier in Den Haag leveren. We werken namelijk ook op een zeer milieuvriendelijke wijze. Zo gebruiken we enkel duurzame producten en zorgen we ervoor dat al het afval op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt. Hier houden we niet alleen rekening mee tijdens kleine projecten, zoals de aanleg of het tuinonderhoud van particulieren, maar ook wanneer we met een groot project bezig zijn, zoals parken of landgoederen. Als hovenier werken we jaarlijks aan zo’n 150 tuinen in de regio Den Haag. Aan ervaring ontbreekt het ons dus niet!

Hovenier in Den Haag

Schakelt u R&S Sierbestrating in als hovenier voor uw tuin in Den Haag, dan zullen we in een gesprek eerst al uw wensen naar voren brengen. Dit gebruiken we als de basis voor ons tuinontwerp, wanneer u kiest voor een nieuwe tuin. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor periodiek tuinonderhoud, of kunt u het aanleggen van een nieuwe tuin en het tuinonderhoud combineren. Wij gaan graag samen met u aan de slag om de tuin van uw dromen in Den Haag werkelijkheid te maken.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Vrijblijvend contact opnemen

Wanneer u in Den Haag een hovenier zoekt, weet u nu dus waar u terecht kunt! Maak ook van R&S Sierbestrating het hoveniersbedrijf dat bij u aan de slag gaat. U kunt ons eenvoudig benaderen via het contactformulier hier op de site, maar u kunt ook bellen naar 06-23493534 of een mail sturen via info@renssierbestrating.nl. Voor u het weet gaat de hovenier van R&S Sierbestrating in uw tuin in Den Haag aan het werk!

Back To Top 06-23493534