skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Ervaren hovenier

Ervaren hoveniersbedrijf

Bent u voor uw tuin in Hoofddorp op zoek naar een hovenier? Dan bent u bij R&S Sierbestrating aan het juiste adres. Wij verzorgen het tuinonderhoud of leggen zelfs een compleet nieuwe tuin aan! Van tuinontwerp tot oplevering, wij regelen het allemaal. Bent u benieuwd wat de hovenier voor uw tuin in Hoofddorp kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinontwerp tot onderhoud

Ruim 25 jaar geleden zijn wij begonnen met het leggen van sierbestrating, en in de loop der jaren hebben wij ons als hoveniersbedrijf verder ontwikkeld om het volledige onderhoud van tuinen tot in de puntjes te verzorgen. Tegenwoordig doen we dit voor zo’n 150 tuinen in de regio Hoofddorp. Dan hebben we het niet alleen over de tuinen van particulieren, maar we werken als hovenier ook aan grote projecten, zoals parken en landgoederen.

Milieuvriendelijk werken

Wij, van hoveniersbedrijf R&S Sierbestrating, zijn zeer trots op onze milieuvriendelijke werkwijze. We gebruiken namelijk bij het tuinonderhoud enkel duurzame producten en materialen en zorgen er altijd voor dat het afval op milieuvriendelijke manier afgevoerd wordt. Het werk hebben we altijd volledig in eigen beheer. Hierdoor behouden we de controle over alle werkzaamheden en wordt alles onder één dak geregeld: het maken van een tuinontwerp, het rijp maken van de grond, de aanleg van de tuin en natuurlijk het tuinonderhoud. Ten slotte werken we met streng geselecteerde leveranciers van topkwaliteit producten.

Hovenier in Hoofddorp

Wanneer u contact met ons opneemt zullen we eerst de wensen voor uw tuin in Hoofddorp bespreken. Wilt u slechts het tuinonderhoud aan onze hovenier overlaten, of wilt u een geheel nieuwe tuin laten leggen? Wanneer dit laatste het geval is, zullen we uw tuin ook opmeten. Op basis van deze metingen en uw wensen vormen we vervolgens het tuinontwerp. We gaan met uw goedkeuring aan de slag en binnen een mum van tijd kunt u genieten van het prachtige eindresultaat!

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Contact opnemen

Kortom, voor een ervaren en vakkundige hovenier in de omgeving van Hoofddorp schakelt u de hulp in van R&S Sierbestrating. Wanneer u contact met ons opneemt, stellen wij graag een vrijblijvende offerte op. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-23493534 of door een mail te sturen naar info@renssierbestrating.nl. De hovenier van R&S Sierbestrating gaat dan bij u in Hoofddorp aan de slag!

Back To Top 06-23493534