skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Ervaren hovenier

Hulp van R&S Sierbestrating in Leidschendam

Wanneer u een goede hovenier zoekt in regio Leidschendam, bent u bij R&S Sierbestrating aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring brengen wij iedere tuinproject tot een succesvol einde. Wij helpen particulieren met het realiseren van een nieuwe tuin, maar wij staan ook klaar voor instellingen of bedrijven die parken of landgoederen willen laten onderhouden. Geen opdracht is ons te groot of te klein. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Of wilt u direct de hulp van onze hovenier inschakelen in Leidschendam? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met onze hovenier

R&S Sierbestrating werd ruim 25 jaar geleden opgericht. Voor 15 jaar focuste wij ons vooral op het leggen van sierbestrating. Vervolgens hebben wij besloten om ons ook te specialiseren in tuinaanleg- en onderhoud. Dit bleek een goede zet, want vandaag de dag helpen wij gemiddeld 150 particulieren, bedrijven en instellingen per jaar met tuinaanleg en tuinonderhoud. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud, wij verzorgen het volledig proces bij u in Leidschendam.

De aanleg van uw tuin door onze hovenier in Leidschendam

Onze hovenier neemt uw wensen als uitgangspunt bij het ontwerpen en realiseren van een nieuwe tuin in Leidschendam. Voordat wij aan de slag gaan voor u, gaan wij eerst het gesprek met u aan om uw wensen en behoeftes in kaart te brengen. Vervolgens maken wij een ontwerp en leggen dit aan u voor. Gaat u akkoord, dan hopen wij zo snel mogelijk aan de slag te gaan met aanleggen van een nieuwe tuin. Wilt u uw nieuwe tuin in topconditie houden? Laat onze hovenier dan langskomen voor periodiek onderhoud.

Onze voordelen

Laat vandaag nog onze hovenier langskomen voor het aanleggen of onderhouden van een tuin in Leidschendam. U kunt dan onder andere het volgende van ons verwachten:

  • Een van de grotere gespecialiseerde bedrijven in regio Leidschendam
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Heeft alles in eigen beheer
  • Bieden alle producten en werkzaamheden onder een dak
  • Maken gebruik van milieuvriendelijke producten

Wij streven naar een beter milieu en maken daarom ook gebruik van milieuvriendelijke producten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het afval op milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact op

Neem contact met ons op om een afspraak te maken met onze hovenier voor het tuinaanleg of tuinonderhoud in Leidschendam. Ook wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over onze aanpak belt u ons via 06-23493534 of stuurt u een e-mail naar info@renssierbestrating.nl. Onze hovenier komt dan zo snel mogelijk bij u langs in Leidschendam om aan de slag te gaan.

Back To Top 06-23493534