skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Ervaren hovenier

Hoveniersbedrijf schiet te hulp

Wanneer u in Nieuw-Vennep op zoek bent naar een hovenier, bent u bij R&S Sierbestrating aan het juiste adres! Wij gaan als hoveniersbedrijf graag bij u aan de slag om een prachtige tuin te realiseren. Dit kan door middel van periodiek tuinonderhoud, maar we kunnen ook een volledig nieuwe tuin maken, inclusief tuinontwerp. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bieden in Nieuw-Vennep? Neem dan contact met ons op.

Volledig tuinontwerp of enkel tuinonderhoud?

Wij zijn ruim 25 jaar geleden al begonnen met het leggen van sierbestrating. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een hoveniersbedrijf dat gehele tuinen tot in de puntjes perfect kan leggen en onderhouden. Hierbij werken we volledig in eigen beheer. Dit houdt in dat onder andere het maken van het tuinontwerp, rijp maken van de grond, de tuinaanleg en het tuinonderhoud allemaal onder één dak gebeurt. U heeft dus in Nieuw-Vennep een vast aanspreekpunt en tijdens het gehele proces wordt er rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Milieuvriendelijk te werk gaan

Wij van R&S Sierbestrating vinden het ook belangrijk om, vooral in het huidige klimaat, milieuvriendelijk te werk te gaan. Daarom gebruiken we enkel duurzame producten en zorgen we ervoor dat het afval altijd op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd wordt. Naast werkzaamheden in de tuinen van particulieren, werken wij ook aan grote projecten waar we de aanleg en het tuinonderhoud verzorgen, zoals parken en landgoederen. Ook dit gaat natuurlijk volledig milieuvriendelijk.

De hovenier in Nieuw-Vennep

Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij eerst al uw wensen bespreken. Gaat het enkel om tuinonderhoud, of wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Wanneer dat laatste het geval is, zullen wij bij u in Nieuw-Vennep langskomen om uw tuin op te meten en op basis hiervan een tuinontwerp te maken. Natuurlijk kunt u onze werkzaamheden ook combineren. Onze hovenier gaat graag samen met u aan de slag met het creëren van een prachtig eindresultaat waar u nog jarenlang van zult genieten.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Contact opnemen met R&S Sierbestrating

Bent u dus in Nieuw-Vennep op zoek naar een ervaren, vakkundige hovenier? Dan weet u wie u in moet schakelen! Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons eenvoudig benaderen door het contactformulier hier op de site in te vullen, door te bellen naar 06-23493534 of door een mail te sturen naar info@renssierbestrating.nl. De hovenier van R&S Sierbestrating gaat graag met uw tuin in Nieuw-Vennep aan de slag!

Back To Top 06-23493534