skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Ervaren hovenier

Hulp van een professioneel hoveniersbedrijf

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf voor de aanleg van uw tuin of het tuinonderhoud in Rotterdam? Dan bent bij R&S Sierbestrating aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring en gaan graag met uw tuin aan de slag. U kunt ons als hovenier inschakelen voor al uw tuinwerkzaamheden, van het ontwerpen van een nieuwe tuin tot aan het periodieke onderhoud. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin in Rotterdam? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud

Ruim 25 jaar geleden zijn wij begonnen met het leggen van sierbestrating. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot een hoveniersbedrijf dat de gehele aanleg van tuinen op zich kan nemen. Wij, van R&S Sierbestrating, werken volledig in eigen beheer. Het tuinontwerp, rijp maken van de grond, de aanleg en het tuinonderhoud gebeurt allemaal onder één dak. Heeft u specifieke wensen, dan kunnen wij daar gedurende het gehele proces rekening mee houden.

Milieuvriendelijke hovenier

Schakelt u R&S Sierbestrating in als uw hovenier in Rotterdam, dan kunt u rekenen op een zeer milieuvriendelijke werkwijze. Naast het feit dat we enkel duurzame producten gebruiken, wordt ook het afval op een milieuvriendelijke wijze door ons afgevoerd. Deze milieuvriendelijke manier van werken passen wij niet alleen toe bij kleine projecten zoals tuinen van particulieren, maar ook wanneer we met grote werkzaamheden aan de slag gaan zoals parken en landgoederen. In totaal verzorgen wij de aanleg en het tuinonderhoud van zo’n 150 tuinen in de regio Rotterdam.

Uw tuin in Rotterdam

Wanneer u ons als hovenier inschakelt voor uw tuin in Rotterdam, zullen we eerst met u in gesprek gaan over uw precieze wensen. Wilt u een volledig nieuwe tuin door ons laten verzorgen, inclusief het tuinontwerp? Of wilt u ons hoveniersbedrijf enkel inschakelen voor periodiek tuinonderhoud. Natuurlijk kunt u het ook combineren. Wij gaan graag met u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact op

Wanneer u in Rotterdam dus op zoek bent naar een ervaren, vakkundige hovenier, neemt u contact op met R&S Sierbestrating. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons eenvoudig benaderen door het contactformulier hier op de site in te vullen, door te bellen naar 06-23493534 of door een mail te sturen naar info@renssierbestrating.nl. Maak van R&S Sierbestrating uw hovenier in Rotterdam!

Back To Top 06-23493534