skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Ervaren hovenier

Hulp van R&S Sierbestrating

Bent u zoek naar een vakkundige hovenier in regio Vlaardingen? Maak dan kennis met R&S Sierbestrating. Als hovenier hebben wij ruime ervaring op het gebied van sierbestratingen, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij helpen zowel met kleine particuliere tuinen als grote project zoals parken en landgoederen. Geen klus is voor ons te groot of te klein! Wilt u meer te weten komen over wat onze hovenier voor u in Vlaardingen kan doen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en maak direct een afspraak.

Maak kennis met onze hovenier

Op zoek naar een ervaren hovenier in de omgeving van Vlaardingen? Dan zit u helemaal goed bij R&S sierbestrating. Ruim 25 jaar geleden begonnen wij met het realiseren van sierbestrating. Na 15 jaar besloten wij om ons verder te specialiseren in tuinaanleg- en verzorging. Inmiddels zorgen wij voor het onderhoud en de aanleg van gemiddeld 150 tuinen per jaar. Van particuliere tuinen tot grote projecten als parken en landgoederen, wij staan altijd voor u klaar. Schakelt u ons in? Dan verzorgen wij het complete proces. Wij zorgen voor het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud.

De aanleg van uw tuin door onze hovenier in Vlaardingen

Wanneer u onze hovenier in Vlaardingen inschakelt voor het realiseren van een nieuw aangelegde tuin, zullen wij eerst het gesprek met u aangaan om meer te weten te komen over uw wensen. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, kunnen wij beginnen met het tuinontwerp. Het tuinontwerp wordt uitgebreid met u besproken en aangepast naar uw behoeftes. Gaat u akkoord? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Om een tuin in topconditie te houden, is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. Ook daarvoor kunt u onze hovenier inschakelen.

Onze voordelen

Schakelt u in Vlaardingen ons hoveniersbedrijf in voor de aanleg of het onderhoud van uw tuin? Dan kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Een van de grotere gespecialiseerde bedrijven in regio Vlaardingen
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Heeft alles in eigen beheer
  • Bieden alle producten en werkzaamheden onder een dak
  • Maken gebruik van milieuvriendelijke producten

Als hoveniersbedrijf vinden wij het milieu erg belangrijk. Wij maken dan ook niet alleen gebruik van milieuvriendelijke producten, maar zorgen er ook voor dat het afval op milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact op

Schakel vandaag nog onze hovenier in Vlaardingen in voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via 06-23493534 of stuur een e-mail naar info@renssierbestrating.nl. Onze hovenier komt dan zo snel mogelijk bij u langs in Vlaardingen om aan de slag te gaan.

Back To Top 06-23493534