skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 6 en 13 juli zijn wij volledig gesloten.
Ruime ervaring en van alle markten thuis 06 23493534

info@renssierbestrating.nl

Ervaren hovenier

Hulp van R&S Sierbestrating in Voorburg

Heeft u in Voorburg behoefte aan de hulp van een vakkundige hovenier? Schakel dan R&S Sierbestrating in. Al jarenlang zijn wij het vaste adres voor particulieren, bedrijven en instellingen die een nieuwe tuin willen laten aanleggen of hun tuin willen laten onderhouden. Van kleine stadstuinen tot parken en landgoederen, voor ons hoveniersbedrijf is geen opdracht te klein of te groot. Wilt u meer te weten komen over de aanpak van onze hovenier? Of wenst u direct een afspraak te maken voor een tuinontwerp of het tuinonderhoud in Voorburg? Neem dan contact op met onze hovenier.

Maak kennis met onze hovenier

Ruim 25 jaar geleden begon R&S Sierbestrating met een bedrijf in sierbestrating. Na 15 jaar besloten wij om ons te specialiseren in tuinaanleg- en onderhoud. Dit bleek een goede zet, want vandaag de dag zijn wij een van de grotere hoveniersbedrijven in Voorburg en omgeving. Wij zijn uitgegroeid tot uw totaalpartner op het gebied tuinen. Wij verzorgen namelijk zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg en het onderhoud.

De aanleg van uw tuin door onze hovenier in Voorburg

Onze hovenier vindt u wensen erg belangrijk bij het realiseren van een nieuwe tuin in Voorburg. Wanneer u ons inschakelt om een nieuwe tuin te ontwerpen en aan te leggen, zullen we daarom uitgebreid uw behoeftes en wensen bespreken. Op basis van dit gesprek maken wij een tekening. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de tuinaanleg. Wanneer uw tuin eenmaal gerealiseerd is, is het belangrijk dat u hem in topconditie houdt. Het is daarom verstandig om regelmatig onze hovenier in Voorburg langs te laten komen om onderhoud uit te voeren.

Onze voordelen

Neem vandaag nog contact met ons op om een nieuwe tuin te laten realiseren in Voorburg. U kunt dan onder andere het volgende van ons verwachten:

  • Een van de grotere gespecialiseerde bedrijven in regio Voorburg
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Heeft alles in eigen beheer
  • Bieden alle producten en werkzaamheden onder een dak
  • Maken gebruik van milieuvriendelijke producten

Wij vinden het milieu erg belangrijk en dat ziet u ook terug in onze manier van werken. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke product en zorgen er daarnaast voor dat het afval op milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd.

Tuin aanleg

TUINONTWERP

PRODUCTEN BEKIJKEN

houten bijgebouw

TUINAANLEG

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin onderhoud

TUINONDERHOUD

PRODUCTEN BEKIJKEN

Overkapping

OVERKAPPINGEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

tuin ontwerp

VERANDA’S

PRODUCTEN BEKIJKEN

Tuinhuis

TUINHUIZEN

PRODUCTEN BEKIJKEN

Sierbestrating RS

SIERBESTRATING

PRODUCTEN BEKIJKEN

Neem contact op

Wilt u onze hovenier in Voorburg inschakelen voor een tuinontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op via 06-23493534 of stuur een e-mail naar info@renssierbestrating.nl. Onze hovenier komt dan zo snel mogelijk bij u langs in Voorburg om aan de slag te gaan.

Back To Top 06-23493534